Denne stripperens siste ord til faren sin kan endre livet ditt for alltid

"Far, vær så snill og sett deg ned. Jeg har noe å fortelle deg ... Jeg er en stripper. "

"Å, min Gud, du hoder deg ut på gatene for å støtte kokainvanen din?"

"Umm ... nei, det er ikke det jeg sa."

Det legger en forferdelig belastning på forholdet vårt. Han ble ganske fjernt fra meg i et par år. Våre samtaler, som tidligere hadde blitt fylt med pappa-datter kjærlighet, ble vanskelig. Oppstyltet.

Jeg prøvde å snakke om jobben min, men han endret emnet. Jeg prøvde å forsikre ham om at jeg var trygg og glad, men han nådde så langt unna som mulig fra emnet - vi diskuterte Lyndas kjæreste sin deltidsarbeid, i stedet for hvordan jeg tjente penger.

Det var gutting. Dette var så stor del av livet mitt, identiteten min, hvem jeg var, og de klarte ikke å akseptere det i det hele tatt. Jeg står ved min beslutning om å fortelle dem. Jeg vil helst ha et ærlig forhold til mine foreldre enn en som bygger på løgner.

Jeg skjønner at det må være veldig vanskelig for foreldrene å komme seg til babyskjæren sin med ting som de ikke forstår - og sannsynligvis har ingen kjennskap til, bortsett fra hva de har sett på nyhetene og i filmene. Mamma følte at hun var med på å bestemme min beslutning om å danse hvis jeg fortsatt bodde under taket hennes. En natt konkurrerte jeg i en strippingskonkurranse kalt "Golden G-string" på The Oxford Tavern, og da jeg gikk ut døren, ringte Mamma ut, "Av for å nedbryte alle kvinner, er du?"

Jeg flyttet inn med Chris. Først var det fint og lykkelig, men da begynte vi å kjempe. Han hatet det jeg gjorde som jobb. Han hatet bransjen, og han hatet The Club.

"Hvordan kan jeg noensinne respektere hva du gjør?" Spurte han meg. Jeg følte at han hadde begynt å se meg som jobb og ikke som person. Som han ikke så meg for hvem jeg var, heller som denne en ting jeg gjorde. Jeg er et menneske.

Stripping var en ting jeg gjorde. Det definerte meg ikke som en person. Det var Suzie som var upstage naken i en stripklubb, ikke Emma. Han hadde tilgang til Emma, ​​helheten av meg - som ingen andre hadde lov til. Men det var fortsatt ikke nok.

Ting kom til hodet da han ga meg et ultimatum: han eller danser. Jeg valgte å danse. Jeg bestilte meg for ekstra skift på The Club. Jeg ringte til og med en av mine faste, fortalte ham at jeg bare hadde brutt opp med kjæresten min. Han kjøpte meg en TV for å heve meg opp.

Et par dager senere viste Chris seg på kontorsjobben, og vi fødde i bod. Jeg tror vi var begge litt avhengige av hverandre. Gud vet hvorfor ellers vi ville ha hengt på gjennom alt dette.

Chris ba om å be meg om å velge mellom ham og dans. Han sa at han skjønte at jeg hadde gitt opp ting for vårt forhold (nemlig å gå til BDSM-fester og lesbiske vennegrupper ... og jeg antar at Richard) ... men det virker som om jeg klamrer på å danse enda mer nå. Det føles så riktig for meg og er så stor del av meg at Chris for å hate det så mye føles litt som han ikke elsker meg - men heller noen andre. Noen jeg er ikke.

Vi bestemte oss for å begynne å se hverandre igjen. Men faktum er at jeg egentlig ikke liker å bli fortalt hva jeg kan og ikke kan gjøre. Den raskeste måten å få meg til å gjøre noe på, er å si at jeg ikke kan.

Dagen han uteksaminert fra kurset hans, fortalte jeg ham at jeg ville møte ham etter jobb for å feire. Jeg tok en dagskift på grunn av slutt på 7 pm, men en høyrulle kom inn og bestilte meg og en gruppe jenter for et show. Han fortsatte å strekke seg. Og strekker seg og strekker seg. Jeg bodde på showet, manglet middag helt. Det var klokken 12 da jeg forlot arbeidet. Pengens lokke var for mye.

Jeg kom til hans hus like etter 1 am. Chris satt ved skrivebordet sitt; rommet ble tent bare av en liten lampe på gulvet.

«Har du vært på jobb?» Spurte han, selv om han visste godt hvor jeg hadde vært. "Ja. Jeg er så lei meg - men jeg gjorde bare nesten nok til å betale dette semesterets uni avgifter i en natt. "Han glared på meg.

"Kan jeg få en klem?" Spurte jeg forsiktig. Jeg ønsket å føle armene rundt meg, for å vite at vi fortsatt var i orden.

"Ikke før du har dusjet. Jeg vil ikke ha stinken til det stedet på deg. "

Jeg senket hodet mitt og la meg ned i hallen på badet. Desperat å gjøre hva han spurte om meg for å gjøre dette riktig.

"Og ryd tennene dine," ropte han etter meg.

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Older Post Newer Post